Ξάνθη: Δεν της παίρνουν την επιμέλεια, ούτε και την φυλακίζουν την single mother 2 παιδιών, που ξανακαταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2014 by

Στην Ξάνθη, χωρισμένη μητέρα, single mother, 2 παιδιών, ξανακαταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση συναδέλφου της, αλλά οι δικαστές δεν της παίρνουν την επιμέλεια, ούτε και την βάζουν στην φυλακή!


Ξάνθη χωρισμένη μητέρα


- Πόσο "αστείο" θα ήταν για τους Έλληνες δικαστές και την Ελληνική κοινωνία αν γινόταν αντιστροφή των ρόλων του "θύματος" και της "θύτη"! 

- Τι θα γινόταν, αν την σεξουαλική παρενόχληση την έκανε άνδρας χωρισμένος που έχει και την επιμέλεια των παιδιών, σε βάρος γυναίκας;

- Τα παιδιά της εν λόγω single mother, τα σκέφτηκε η δικαιοσύνη;


Να σας υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη χωρισμένη μητέρα, single mother, 2 παιδιών, έχει απασχολήσει τα ειδησεογραφικά site από τα μέσα του 2013, σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση και ΔΕΝ της παίρνουν την επιμέλεια!

Διαβάστε τα σχετικά άρθρα, για να δείτε το μέγεθος της ατιμωρησίας των single mothers







Παρά την καταδίκη της δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα σταματήσει!


Μία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 35χρονου από μια 50χρονη πρώην συνάδελφό του, απασχόλησε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης προκαλώντας την απορία τόσο των δικαστών όσο και του ακροατηρίου, όταν έπειτα από σχετικές συστάσεις της προέδρου προς την 50χρονη να σταματήσει τη συνεχιζόμενη παρενόχληση του νεαρού άντρα, εκείνη απάντησε πως...δεν μπορεί να το εγγυηθεί.

Η ατιμωρησία των single mothers


Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το δικαστήριο κατά τη συνεκδίκαση των υποθέσεων, σε δεύτερο βαθμό, που αφορούσαν στην 50χρονη γυναίκα, της επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους κατά συγχώνευση. Να σημειωθεί πως η κατηγορούμενη είχε συλληφθεί στο παρελθόν καθώς είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει σε βάρος της ο 35χρονος, σύμφωνα με τα οποία απαγορεύονταν να τον προσεγγίσει.

Η συνεχιζόμενη μέχρι και σήμερα σεξουαλική παρενόχληση του 35χρονου από την 50χρονη, μέσω sms, e-mail και μηνύματα στο facebook, έχει αναστατώσει τη ζωή του νεαρού άνδρα και της μνηστής του. Ωστόσο, παρά τις συστάσεις της προέδρου προς την κατηγορούμενη ώστε οι ζωές όλων να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς εκείνη δεν έδειξε διάθεση απόλυτης συμμόρφωσης.

Μάλιστα, κατά την ακροαματική διαδικασίας, η 50χρονη φαίνεται πως δεν μπόρεσε ν' αντισταθεί στην παρουσία του 35χρονου και αποπειράθηκε να τον προσεγγίσει παρά το γεγονός ότι αυτός συνοδεύονταν από τη μνηστή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.