Ανύπαντρη single mother, μητέρα blogger, δηλητηρίασε το ίδιο της το παιδί για να έχει την συμπάθεια του κόσμου

Πέμπτη, Μαΐου 08, 2014 by

Ανύπαντρη single mother, μητέρα δηλητηρίασε το ίδιο της το παιδί για να έχει την συμπάθεια του κόσμου


μητερα blogger


Είχε και δικό της blog για την παραμονή του γιου της στο νοσοκομείο, αναζητώντας την προσοχή και την συμπάθεια του κόσμου!



Η μητέρα ενός άρρωστου ασθενικά 5χρονου αγοριού, που δηλητηριάστηκε από μια θανατηφόρα δόση νατρίου στον διατροφικό του σωλήνα του τον περασμένο Ιανουάριο, τώρα είναι ύποπτη για τη δολοφονία του, όπως αναφέρει η New York Post.

Η 26χρονη Lacey Spears, είχε δημιουργήσει και μια online σελίδα γύρω από το γιο της, που είναι γνωστή ως "Garnett the Great", ακριβώς μετά τη γέννησή του όταν το παιδί άρχισε να έχει ένα σωλήνα σίτισης. 

Η 26χρονη που είναι μια ανύπαντρη μητέρα, έγραφε σε ένα σε blog για την παραμονή του γιου της στο νοσοκομείο, τις στιγμές διασκέδασης και είχε ακόμη δημοσιεύσει μέχρι και φωτογραφίες των τελευταίων ωρών του Garnett στο Westchester County Medical Center.

Ο 5χρονος Garnett πέθανε στις 23 Ιανουαρίου μετά από μια σύντομη νοσηλεία μετά από μια περίοδο επιληπτικών κρίσεων. Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε το θάνατό του σε ανθρωποκτονία στις 30 Απριλίου, επικαλούμενος το τοξικό επίπεδο του νατρίου στο σώμα του.

"Το παιδί [ο Garnett] πέθανε από τα χέρια κάποιου άλλου" δήλωσε μια πηγή, που δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομά του.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της τελικής νοσηλείας του παιδιού, η μητέρα τηλεφώνησε σε ένα γείτονα, ζητώντας του να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία της σίτισης στο σπίτι της.

"Ήθελε τον γείτονα να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία", δήλωσε η πηγή. "Ο γείτονας δεν έκανε ποτέ αυτό που του είπε για να τα εξαφανίσει και η αστυνομία τα βρήκε".

Ο δικηγόρος της Spears, αρνείται ότι η πελάτισσά του δεν είχε σχέση με το θάνατο του γιου της.

Οι ερευνητές εξετάζουν αν η μητέρα πάσχει από το σύνδρομο "Munchausen δι' αντιπροσώπου" μια ψυχιατρική διαταραχή κατά την οποία ο γονέας βλάπτει ένα παιδί για να επιδιώξει την προσοχή και τη συμπάθεια.

"Αυτού του είδους οι άνθρωποι, είναι απελπισμένοι για την προσοχή και την αναζητούν μέσα από τη δημιουργία ενός συγκλονιστικού σεναρίου" είπε ο Δρ Manny Alvarez, ανώτερος αρχισυντάκτης της υγείας του FoxNews.com.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.