Δικηγορίνα διαζυγίων, κουνάβι, στην Ελλάδα. Έπαιρνε παράνομα χρήματα από την πελάτισσά της, ενώ το δικαστήριο την είχε ορίσει ως δικηγόρο

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2014 by

Δικηγορίνα διαζυγίων, κουνάβι, στον Πειραιά. 


Δικηγορίνα διαζυγίων, κουνάβι, στον Πειραιά


Έπαιρνε παράνομα χρήματα από την πελάτισσά της, ενώ το δικαστήριο την είχε ορίσει ως δικηγόρο.



Θησαυρίζουν από τα Διαζύγια τα Δικηγορικά Κουνάβια!


Μια 50χρονη γνωστή δικηγόρος του Πειραιά και γόνος δικηγορικής και πολιτικής οικογένειας της ίδιας περιοχής,συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς έπαιρνε παράνομα χρήματα από μια 26χρονη, από τη στιγμή που το δικαστήριο την όρισε δικηγόρο της νεαρής γυναίκας.

Κατά συνέπεια η πελάτισσα δεν όφειλε να της δώσει χρηματα, καθώς η δικηγόρος θα πληρωνόταν από το Δημόσιο. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, η 50χρονη σταδιακά είχε καταφέρει να πάρει από την άνεργη γυναίκα, η οποία ανήκε στις ομάδες χαμηλού εισοδήματος, το ποσό των 1.500 ευρώ, ζητώντας όμως επιπλέον χρήματα για την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης διαζυγίου και διατροφής της πελάτισσας της. 

Η 26χρονη, η οποία είναι άνεργη εδώ και αρκετά χρόνια, αδυνατούσε να δώσει και άλλα χρήματα στη γνωστή δικηγόρο με αποτέλεσμα να την καταγγείλει στους "Αδιάφθορους" της ΕΛΑΣ. Η 50χρονη συνελήφθη χθες το απόγευμα στο γραφείο της στον Πειραιά, την ώρα που παραλάμβανε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.