Μητέρα τα έκανε γυαλιά καρφιά επειδή ο φίλος της αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2014 by


Μητέρα σε αμόκ, τα έκανε γυαλιά καρφιά επειδή ο φίλος της αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της!


Μητέρα τα έκανε γυαλιά καρφιά

Μετά την άρνηση του φίλου της για να κάνει σεξ μαζί της, γυρνούσε γυμνή μέσα στο σπίτι μαζί με το βρέφος της και έσπαγε ότι έβρισκε.



Μια μητέρα, γυμνή και σε κατάσταση αμόκ, συνελήφθη νωρίς τη Δευτέρα μετά που ο φίλος της αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.


Η 24χρονη Ashley Marie Prenovost, ήταν ήδη σε κατάσταση μέθης, όταν ο φίλος της επέστρεψε στην κατοικία τους που το ζευγάρι ζει και με την τεσσάρων μηνών κόρη τους. 
Σύμφωνα με την κατάθεση της, "ήθελε να κάνει σεξ μαζί του και γυρνούσε γυμνή".

Όταν ο φίλος της αρνήθηκε να κάνει σεξ, η μητέρα εξοργίστηκε, σύμφωνα με την αστυνομία. Άνοιξε δύο τρύπες στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας χτυπώντας τον με μπουνιές, έσπασε μια εικόνα που κρεμόταν στον τοίχο σπάζοντας το γυαλί και κόβοντας τα χέρια της.

Όπως η μητέρα σε αμόκ, έτρεχε μέσα στο σπίτι, έχυσε το αίμα της σε όλο το πάτωμα στο υπνοδωμάτιο, στο χωλ, στο σαλόνι και την κουζίνα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην κατοικία, η ίδια όντας γυμνή, επιχείρησε να διαφύγει από το γκαράζ.

Η σε αμόκ 24χρονη μητέρα συνελήφθη και της αποδόθηκαν οι κατηγορίες, της επίθεσης, ανάρμοστη συμπεριφορά και για ζημιές. 

Επίσης, κατηγορείται και για Κακοποίηση Παιδιού, δεδομένου ότι καθ' όλη τη διάρκεια των περιστατικών χρησιμοποίησε υβρεολόγιο μπροστά στο παιδί της, καθώς γύριζε μέσα στο σπίτι με το μωρό της στην αγκαλιά της, όπως κι ότι χτύπησε το κεφάλι του παιδιού στο κομοδίνο του υπνοδωματίου.

 Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 24 του Φλεβάρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.