Single Mothers έφαγαν «πόρτα» από τα παιδιά τους, στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2014 by


Single mothers, χωρισμένες μαμάδες που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους, έφαγαν «πόρτα» από τα ίδια τους τα παιδιά, στην τηλεοπτική εκπομπή ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ.


 ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ


Single mothers, μονογονείς χωρισμένες μαμάδες που θυμήθηκαν τα παιδιά τους και τους έστειλαν πακέτο, στην εκπομπή της Βίκυ Χατζηβασιλείου, εισέπραξαν την άρνηση των παιδιών τους.   



Στο πρόσφατο τρέιλερ της εκπομπής εμφανίζεται, η Ειρήνη που είναι μια γυναίκα που διαπίστωσε πως έκανε πολλά λάθη, αφού εγκατέλειψε τις τρεις κόρες της στην εφηβεία για να...ζήσει όλα αυτά που δεν είχε προλάβει να ζήσει.

Η αποστολέας ομολογεί δημόσια ότι δεν υπήρξε καλή μητέρα και θέλει με αυτό το πακέτο να στείλει ένα μήνυμα επανένωσης στα παιδιά της. Όλες της οι ελπίδες, όμως, εξανεμίζονται όταν μια από τις κόρες της αντιλαμβάνεται τον αποστολέα του πακέτου και όχι απλά δεν επιθυμεί την επανένωση, αλλά ούτε καν δέχεται να τη συγχωρέσει.


Την κρίνει σκληρά, τη χαρακτηρίζει ανεύθυνη και αδιάφορη μάνα και μάλιστα αναφέρει ότι είχε φτάσει στο σημείο να πλησιάσει ερωτικά ακόμα και τον σύντροφό της.

Δείτε το τρέιλερ του Πάμε Πακέτο.






Σχεδόν παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και σε παλαιότερη εκπομπή, που ένας γιος, παιδί διαζυγίου, αρνήθηκε να συναντήσει την μητέρα του.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.