Παιδί μονογονέας μητέρας αυτοκτόνησε σε πάρκο

Τρίτη, Μαρτίου 18, 2014 by

14χρονη παιδί μονογονέας μητέρας αυτοκτόνησε


monogoneas

Κρεμάστηκε σε πάρκο



Μια 14χρονη στη Βρετανία αυτοκτόνησε με απαγχονισμό σε πάρκο και μπροστά σε μια μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο νηπιαγωγείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο δωμάτιο της βρέθηκε το ημερολόγιο της στο οποίο περιγράφεται η αγωνία της για τη σεξουαλικότητα της.

Η Τζάσμιν είχε πει στη μητέρα της και στον πατριό της ότι μπορεί να είναι αμφιφυλόφιλη και εκείνοι της είχαν απαντήσει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα αρκεί να προσέχει. 

Τον περασμένο Ιούλιο η 14χρονη είχε πάρει υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών στο σχολείο αλλά οι καθηγητές κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο και σώθηκε.

Στο σημείωμα που άφησε, έγραφε: «Φωνές μου λένε να το κάνω. Και δε βρίσκω κανένα λόγο να μην. Μη στεναχωρηθείτε γιατί απλά δεν είναι δικό σας φταίξιμο.»


Πηγή: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.