Φρίκη στην Ιταλία! Χωρισμένη μάνα κτήνος έσφαξε τις τρεις κόρες της

Τρίτη, Μαρτίου 18, 2014 by

Χωρισμένη μάνα κτήνος έσφαξε τις τρεις ανήλικες κόρες της στην Ιταλία


Φρίκη στην Ιταλία

Κτήνος Μάνα έσφαξε τις τρεις κόρες της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει



Λουτρό αίματος στην Ιταλία


Λουτρό αίματος στην πόλη Λέκκο της Ιταλίας λίγο έξω από το Μιλάνο, όπου 37χρονη μάνα σκότωσε με μαχαίρι τις τρεις κόρες της, 13, 11 και 4 ετών και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της.

«Tις σκότωσα όλες» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που έφθασαν στο διαμέρισμά της. Οι καραμπινιέροι πάγωσαν στη θέα των τριών νεκρών κοριτσιών -τα οποία η παιδοκτόνος είχε βάλει πάνω σε ένα διπλό κρεβάτι - και των αιματοβαμμένων τοίχων. Τα άτυχα κορίτσια έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 37χρονη Εντλίρα Ντομπρούσι από την Αλβανία είχε μόλις χωρίσει από τον άνδρα της, έναν εργάτη που εργαζόταν σε ιταλική βιομηχανία. Της είχε ανακοινώσει ότι διατηρούσε παράλληλο δεσμό και πριν δυο ημέρες είχε αναχωρήσει για την Αλβανία, με στόχο να εξηγήσει την όλη κατάσταση στους συγγενείς του, όπως και της γυναίκας του.

«Δεν μπορούσα να το αντέξω, είχα μείνει εντελώς μόνη», δήλωσε η Εντλίρα Ντομπρούσι στους εισαγγελείς. Πίσω από την αποτρόπαια πράξη της, φέρεται να είναι η βαριάς μορφής κατάθλιψη από την οποία έπασχε.


Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.