ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. Η μητέρα μας θέλει να μας σκοτώσει, φώναζαν τα τρία παιδιά

Τρίτη, Μαρτίου 18, 2014 by

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. Η μητέρα μας θέλει να μας σκοτώσει, φώναζαν τα τρία παιδιά


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Άκουγε "δαίμονες" κατά την επιστροφή της από Καταφύγιο Γυναικών και βούτηξε με το αυτοκίνητο της με τα τρία παιδιά μέσα στην θάλασσα



Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην παραλία Daytona Beach των Ηνωμένων Πολιτειών: 

Μια γυναίκα οδήγησε το μίνι-βαν της με τα παιδιά της μέσα, κατευθείαν στην θάλασσα στο δημοφιλές θέρετρο Daytona Beach στη Φλόριντα. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο ναυαγοσώστες και αυτόπτες μάρτυρες έσωσαν την έγκυο μάνα με τα 3 παιδιά.

Η τραγική υπόθεση: Η μητέρα Ebony Wilkerson (32) φαίνεται προηγουμένως να εκμυστηρεύτηκε στην αδερφή της πως άκουγε "δαίμονες". Αυτό ανησύχησε την αδερφή της και ενημέρωσε την αστυνομία πως συμπεριφερόταν παράξενα.

Η αστυνομία ανέκρινε την έγκυο γυναίκα, αλλά δεν μπόρεσε να καταλάβει κάτι περίεργο και το οποίο μπορούσε να δείξει τάσεις αυτοκτονίας. 

Κατά την επιστροφή της η γυναίκα από την επίσκεψη της σε ένα καταφύγιο γυναικών, έβγαλε το μίνι-βαν αυτοκίνητο της από τον αυτοκινητόδρομο και το οδήγησε κατευθείαν προς την θάλασσα


Στο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης τα τρία παιδιά της, ηλικίας από 3 ετών έως 10 ετών τα οποία, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες-λυόμενους, άρχισαν να κλαίνε όταν το νερό άρχισε να βρέχει τα παράθυρα. 

Αμέσως έτρεξαν στο αυτοκίνητο ναυαγοσώστες και λουόμενοι να απελευθερώσουν τους επιβάτες. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε: "Στο πίσω κάθισμα τα παιδιά φώναζαν: η μητέρα μας θέλει να μας σκοτώσει κουνώντας τα χέρια τους."

Οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα παιδιά και να τα απομακρύνουν αλλά τα παιδιά τους ενημέρωσαν πως υπήρχε και ένα μωρό μέσα στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς και αυτό διασώθηκε. Η μητέρα κατάφερε να διασωθεί από το παράθυρό της τη στιγμή που τα κύματα παρέσερναν το αυτοκίνητο ολοένα και βαθύτερα στη θάλασσα.

Η έγκυος γυναίκα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής για την πιθανότητα της διαταραγμένης ψυχικής υγείας. Κατά την ανάκριση της αστυνομίας η μητέρα δεν ήταν συνεργάσιμη. 

Τα παιδιά μετά την παραμονή μίας νύχτας στο νοσοκομείο, είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στους παππούδες τους.

Δείτε το Σοκαριστικό Βίντεο ΕΔΩ



Πηγή: freepen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.