Μονογονέας μητέρα, έψησε στην κυριολεξία τα 2 παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο για να κάνει σεξ με τον γκόμενο!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2014 by

Μονογονέας μητέρα, έψησε στην κυριολεξία τα 2 παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο για να κάνει σεξ με τον γκόμενο!


Μονογονέας μητέρα, έψησε στην κυριολεξία τα 2 παιδιά της

Φρικτό θάνατο βρήκαν δύο αγοράκια που πέθαναν από υπερθερμία, όταν η μητέρα τους τα άφησε μέσα στο αυτοκίνητο με το καλοριφέρ ανοικτό για πάνω από μια ώρα, ενώ η ίδια έκανε σεξ σε ένα πάρκινγκ!



Οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι η 25χρονη μητέρα, πραγματοποίησε μια «ποινή θανάτου» κατά των δύο γιων της, όταν εκείνη τους κλείδωσε στο αυτοκίνητο, για να κάνει σεξ με τον φίλο της!


Πρόκειται για την 25χρονη Heather Jensen, που η δίκη της ξεκίνησε την Τετάρτη στην Mesa County District Court, οι εισαγγελείς την χαρακτήρισαν ως «εγωίστρια» και «ψεύτρα», ενώ η υπεράσπιση της λέει ότι οι ενέργειές της θα πρέπει να εξεταστούν στο πλαίσιο της περιορισμένης εξυπνάδα της, το νεαρό της ηλικίας και το γεγονός ότι είχε χάσει τον άντρα της δύο μήνες νωρίτερα σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Οι τραγικοί θάνατοι του 2 ετών γιου της, William, και του 4 ετών γιου της, Tyler, συνέβησαν στις 27 Νοεμβρίου του 2012. Μόλις δύο μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της Έρικ, η 25χρονη είχε ήδη ένα νέο φίλο και του είπε ότι θα έπαιρνε τα παιδιά για να παίξουν με το χιόνι.

Εκείνη έδεσε τα αγόρια στα καθίσματα του αυτοκινήτου και πήγε σε ένα πάρκο με χιόνι, στο πάρκινγκ συναντήθηκε με τον φίλο της για να κάνουν σεξ. Στην αρχή, άφησε τα δύο αγόρια στο αυτοκίνητο με το καλοριφέρ ανοικτό και τις πόρτες ξεκλείδωτες.

Περίπου μισή ώρα μετά, το μεγαλύτερο από τα παιδιά, ο Tyler, άνοιξε την πόρτα και η μητέρα επέστρεψε στο αυτοκίνητο, του έδωσε το κινητό της για να παίξει και κλείδωσε τις κλειδαριές ασφαλείας των παιδιών. Στη συνέχεια πήγε πίσω στο αυτοκίνητο του φίλο της για περισσότερο από μισή ώρα.

Κυριολεκτικά τα έψησε τα παιδιά!


Συνολικά, τα παιδιά πέρασαν 90 λεπτά μέσα στο αυτοκίνητο και η έρευνα έδειξε ότι οι εσωτερικές θερμοκρασίες ξεπέρασαν τους 140 βαθμούς!!! Τα δύο αγόρια πέθαναν από υπερθερμία.

Οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι η Jensen είναι 100 % υπεύθυνη για ότι συνέβη στα παιδιά της.
«Η κ. Jensen δημιούργησε την κατάσταση που προκάλεσε τον θάνατο στα παιδιά της», είπε ο εισαγγελέας Danielle Lewis πριν την έναρξη της δίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.